Maatregelen: badmintonnen tijdens de Coronapandemie

Laatste update: 18 mei 2021

We mogen weer! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Er gelden wel een aantal voorwaarden. Deze lees je hier.

Algemene maatregelen:

• Kleedkamers, douches en kantine zijn gesloten.
  • Er is geen publiek welkom
  • Het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Tijdens het spelen mag dit mondkapje af.
  • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt gehad: verkoudheid, loopneus, hoesten, keelpijn, benauwdheid, verhoging of koorts.
  • Was vaak je handen met zeep en water, juist ook voor én na een bezoek aan de sporthal.
  • Wees voorzichtig met het vieren van een punt.
Maatregelen voor senioren:
  • Houd met iedereen 1,5 meter afstand. Op- en buiten de baan.
  • Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd op één baan staan (geen dubbenspel dus).
  • Op vrijdagavond spelen eerst onze jeugdleden. Kom daarom niet eerder dan 20.30uur. Zo kunnen de ouders hun kinderen zonder problemen ophalen.
  • Er mogen maximaal 30 personen in de zaal aanwezig zijn. Daarom ligt er in de hal een intekenlijst. Hierop zet je je naam en vul je de korte gezondsheidscheck in. Staan er al 30 mensen op de lijst? Dan is het helaas niet mogelijk om te komen badmintonnen. We verwachten niet dat deze situatie gaat voorkomen, maar willen hier wel strikt in zijn.
  • We mogen alleen enkelen. Dat betekent dat er maximaal 14 personen tegelijkertijd kunnen spelen. We gaan ervan uit dat iedereen elkaar de mogelijkheid biedt om te kunnen spelen, zonder dat we hier strikte regels voor opstellen.
  • Ben je klaar met spelen? Ga dan direct naar huis.