Badminton overdag

• Voor iedereen vanaf 18 jaar
  • Elke woensdag in het badmintonseizoen van 14.00 u tot 16.00 u.
  • Gezellig recreatief spelen
  • Enkele malen in het seizoen samen uit eten uiteraard alleen voor de liefhebbers. Het is geen verplichting.
  • Deelname aan diverse activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd

Enkele jaren geleden ontstond er het idee om een groep Badminton Overdag op te richten. Dat is inmiddels vier jaar geleden. Wij gaan het vijfde jaar in en het dreigt dus weer een feestje te worden, want deze groep kent een en al gezelligheid. Maar vergis je niet er is genoeg fanatisme op die middag. Dus dames en of heren die op woensdag tussen 14.00 u en 16.00u vrij zijn en toch sportief bezig willen zijn kunnen terecht in de Sporthal De Heuvel aan de Heuvel. Tot ziens!

Iedereen mag drie keer meedoen voordat je beslist of je lid wordt.

Redenen genoeg om dus eens een kijkje te komen nemen. Kom op woensdag dat we in de hal zijn gerust eens langs. Of win informatie in via [email protected] of bij Piet Deckers Ledenadministratie.