Jubilerende Badmintonclub Druten nodigt oud-leden uit

| Stephan Tenbült |

Badmintonclub Druten viert in het weekend van 11 en 12 juni haar 50-jarig bestaan. Onderdeel van het feestprogramma is een gezelligheidstoernooi voor alle senioren op zondagochtend 12 juni van 10.30-12.30 uur; inloop vanaf 10.00 uur. Voor dit toernooi nodigt de club graag ook al haar oud-leden uit.

Tijdens het toernooi in de sporthal De Heuvel in Druten worden dubbelwedstrijden gespeeld en de deelnemers mogen zelf bepalen hoeveel wedstrijden ze mee willen doen. Of het nu één partijtje is om het gevoel van toen weer even terug te krijgen of alle wedstrijden, alles is mogelijk. Via loting bepalen we elke ronde opnieuw welke spelers met elkaar en tegen elkaar spelen. Badmintonrackets zijn beschikbaar.

Na het toernooi is er de mogelijkheid in de bar van de sporthal met elkaar een drankje te drinken. In de sporthal zijn ook foto’s aanwezig die de geschiedenis van de club mooi in beeld brengen.

Aanmelden Oud-leden die het leuk vinden om mee te doen, of die willen komen kijken, kunnen zich tot en met zaterdag 4 juni aanmelden via


© 2024 Badmintonclub Druten | Alle rechten voorbehouden