Oliebollentoernooi 2013 weer groot succes!

| Stephan Tenb├╝lt |

Afgelopen vrijdag 27 december was de Sporthal in Druten weer het toneel voor het jaarlijkse Oliebollentoernooi. Dit jaar deden er zo’n 30 leden waaronder enkele jeudleden en een enkele lid van de woensdagmiddag groep. Piet had ook deze editie weer voor heerlijke oliebollen en appelbeignets gezorgd. 
Na een goede warming up, een welkomstwoordje van Piet en een “lang zal ze leven” voor de jarige Janneke kon het toernooi beginnen. Het Oliebollentoernooi was een husseltoernooi waardoor iedereen aan iedereen gekoppeld kon worden. De punten kon iedereen voor zichzelf op de lijst opschrijven. Tussen de wedstrijden door werd er uiteraard gesmuld van de oliebollen. Een enkeling deed dit ook tijdens de wedstrijden. Tijdens het badminton heb je tenslotte altijd nog een hand over toch?
Aan het eind van de avond was er voor de beste heer en dame nog een fles champagne. De winnaars waren Kim van Elk en Jasper Sonneveld! Na de prijsuitreiking kon iedereen nog een half uurtje doorspelen, waarna het badmintonfeest aan de bar nog enige tijd doorging. Uit “betrouwbare” bronnen heb ik vernomen dat de flessen champagne het eind van de avond niet hebben overleefd, het poedersuiker van de oliebollen in Geert-Jans haar is beland en dat de laatste badmintonleden rond 03.00 uur door Maaike de bar uit zijn geveegd!
Het was al met al weer een zeer geslaagd oliebollentoernooi!

Fijne jaarwisseling, voorzichtig met het vuurwerk en tot volgend jaar!


© 2024 Badmintonclub Druten | Alle rechten voorbehouden